Nuova ricetta per un piatto veloce, sano e buonissimo: il filetto di platessa panato al forno.
Here is a new quick, healthy and delicious recipe: the breaded flounder fillet baked.
Ingredienti - 1 persona / Ingredients - 1 serving:
1 uovo / 1 egg
pangrattato / bread crumbs
2 cucchiai di prezzemolo tritato/ 2 table spoons of chopped parsley
2 cucchiaini di olive nere tritate/ 2 table spoons of chopped dark olives
1 filetto di platessa / 1 flounder fillet
sale e pepe / salt and pepper
Prep. 5 min.
Cook. 20 min.
Ready 25 min.
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Preparazione/Preparation:
Prendete il filetto di platessa, immergetelo nell'uovo sbattuto e passatelo nel pangrattato. Ripetete questa operazione un'altra volta e ponete il filetto in una teglia. Cospargete con sale e pepe e infornate a 200° per 20 minuti. Passati 10 minuti di cottura, girate il filetto e ultimate la cottura.
Una volta cotto, cospargetelo con prezzemolo e olive tritate.
Pick up the flounder fillet, dunk it into the beaten egg and cover it with bread crumb. Repite the step another time and put the fillet in a baking tray. Spread it with salt and pepper and put it into the oven, preheated at 200°, for 20 minutes. Turn the fillet after 10 minutes. Once baked, spread it with chopped parsley and dark olives.
Love you all!
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